boekIn 2014 is Kasia Huisman wondzorg expert en dermatologie verpleegkundige bij BrabantZorg gestart bij het NTVW, met haar maandelijkse publicaties casuïstieken gecompliceerde wonden. Als wondexpert wordt zij dagelijks geconfronteerd met gecompliceerde wonden waarbij onderliggend lijden en psychologsiche aspecten een grote rol spelen.

Nu zijn al haar casuïstieken van 2014 - 2015  en 2016 samengebracht in een handzaam boek van 124 pagina's.
De opzet van de deze causïstieken is dat collega's met elkaar kennis en kunde kunnen uitwisselen en dat dit kan leiden tot snellere genezing van deze vaak ernstige wonden.

Privacy
Wegens privacy worden de casuïstieken alleen volledig in het het vakblad voor wondprofessionals in het NTVW gepubliceerd en niet op het internet. Foto's en teksten mogen dus ook niet worden overgenomen of gepubliceerd zonder dat de auteur en uitgever daar toestemming voor heeft gegeven.

Kosten
Let op: De prijs per boek is € 35,00 + 4,15 voor verzending. Totaal dus €38,50. Het boek wordt verzonden zodra het bedrag is bijgeschreven op onze bankrekening. Voor Belgie moet u rekening houden met € 10,00 verzendkosten. Dus kost het boek € 45,00.

U kunt het HIER bestellen